Idag började jag dagen med ett träningspass på Sturebadet & frukost på Curman innan jag begav mig iväg för dagens första möte. Vid receptionsdisken på Sturebadet säljs just nu små, smarta reseförpackningar av Kerstin Florians härliga produkter. Det fanns flera olika produkter att välja mellan och priserna ligger mellan 40-400kr/st.

20120619-130402.jpg

20120619-130413.jpg

Jag köpte med mig en av mina favoritprodukter från Kerstin Florian – deras Nerolivatten som kan användas som fuktspray eller ansiktsvatten. Underbar doft och nu även i perfekt resestorlek lagom till semestern!

20120619-130424.jpg

Idag tycker jag att jag har fått lite extra mycket blickar just på mina fötter :)! Vet ej om det har att göra med att jag har knallgula ballerinaskor på fötterna. Gamla favoriter från Lanvin som funkar finfint även denna sommaren! Vem har sagt att gult är fult:)?

One thought on “Träning & Shopping!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.