Som bekant ska man aldrig säga aldrig och speciellt inte när det kommer till mode. Allt kommer tillbaka – förr eller senare, i lite ny tappning, detaljer eller material. Tro det eller ej men Cykelbyxan är tillbaka – ett plagg som jag för några år sedan sa aldrig igen till.

Detta är en trend som jag ej kommer anamma den här våren och sommaren utan ibland måste det gå X antal år för att man antingen ska glömma eller kanske tom minnas ett plagg och jag är inte redo för cykelbyxans comeback ännu!

Under våren har vi kunnat se den på catwalken hos bla Prada, Armani, DKNY och även som nyckelplagg i Marc Jacobs cykelbudsinspirerade kollektion.

För er som gillar cykelbyxan men  inte vill köra den sportiga looken utan en mer uppklädd variant är mitt tips att styla med lite ”finare” material såsom spets och siden.

Vad säger ni själva om cykelbyxan, är det en trend ni kommer haka på och gillar ni plagget?

Prada S/S 2010

Vad är det som skymtar under SJP`s kjol om inte den vita cykelbyxan….

3 thoughts on “Trendigt med cykelbyxa?

  1. http://petitfashion.se/

    Den trenden kom ju tillbaks för nåt år sen redan. Körde på det förra sommaren men har redan tröttnat igen ; )

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − tolv =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.