Idag har det  varit rejäl snöstorm/kaos här i Stockholm.

(Jacka Jofama, mössa Whyred, skor och väska  Marc by Marc Jacobs, jeans Sass & Bide, tröja 3.1 Philip Lim)

Jag tog mig ut på förmiddagen för att införskaffa en ny resväska till familjen. NK startade sin stora rea och vi hade spanat in en stor, snygg variant från Titan i svart.  Tyckte det var lika bra att införskaffa en nu på rean trots att vi inte ska resa iväg på ett tag för oftast står man där, resan går imorgon och väskan är för liten, trasig eller helt enkelt hängt med liiite för länge :)! Någon som känner igen sig? Det var kö till NK`s rea runt hela kvarteret och trots snöovädret var det många som ville reashoppa!

Annars har vi hållt oss inne hela dagen och haft vänner som till vardags bor i USA på besök under eftermiddagen, jättemysigt att få en catch up!

Tänkte att jag skulle visa er några av mina reainköp denna vecka men det får bli imorgon då jag inte hunnit fota dem!

2 thoughts on “Trettondags-rea & snöstorm…

  1. Anna

    Reor är underbara! Man kan verkligen fynda…jag har hittat massor som jag tidigare har gått och kikat på. Ser fram mot dina fynd!! Snygg jacka<3 Kramiz

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.