Just nu känner jag mig så blek, ihålig och supertrött. Jag är ingen vintermänniska utan älskar sol och värme och denna vintern utan ett solmål i sikte håller på att ta kål på mig. Jag dricker gröna juicer regelbundet och tar extra tillskott av dvitamin, zink, magnesium, omega 3 och B12 men känner mig ändå inte pigg. Träningen har inte varit så närvarande under hösten då jag dragits med hosta, stress och låg energi.

Jag googlar solresor så fort jag får tillfälle och vill bara hitta utrymme att åka iväg och boosta D-vitamin.

shatilla

Tills dess fuskar jag med brun-utan-sol, färgade ansiktscremer och concealern är min bästa vinterkompis!

fix

Man gör vad man kan för att få lite tillfällig energi när man tittar sig själv i spegeln :)!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.