Vilken underbar sommar vi har, jag kan inte sluta blogga eller prata om denna osvenska värme! Vi är nu inne på vecka nr 2 av varma dagar, bad och ljumma sommarkvällar, heeeelt fantastiskt och man vill aldrig att det ska ta slut.

I måndags blev det träning och sedan möte i stan med Pernilla. Därefter mötte vi upp resten av gänget för att bada med barnen och käka middag på ett av Pernillas favoritrestauranger i Grisslinge. En supermysig eftermiddag och kväll med god mat och trevligt sällskap.

När klockan var 20:00 var det fortfarande 30 grader varmt heeelt galet!

Linne och shorts från Zara, svart dataväska och väska från Louis Vuitton.

Pernilla, Theo, Denzel och Erik

Även igår mötte vi upp Pernilla & Co för bad, denna gång ute på Lidingö hela dagen och på kvällen tog vi middag på Bryggan ute i Gåshaga, underbart gott och mysigt!

Glasögon från Tom Ford och klänning från H&M.

Jag känner hur jag riktigt boostar kroppen med sol och värme inför en lång höst och vinter och samtidigt försöker njuta av semester och mys med familjen…Snart börjar höstplanerna ta vid, det är dags för Stockhoms Modevecka, Guldknappen, CHIC-fest mm. Jätteroliga saker att se fram emot samtidigt som man aldrig vill att sommaren ska ta slut….. :)!

 

3 thoughts on “Underbara sommarvecka….

  1. Malin

    Åå du har så supersnygga solbrillor! Skulle bli såå glad om du kunde berätta vilket märke det är och var man kan hitta dom? Kram och tack för en bra blogg! /Malin

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.