Underbart är kort…

okt
2010
15

Skrivet av: inom Shopping och Mode

4 kommentarer

Som vanligt har veckan svischat iväg och jag hann inte med hälften av alla presskontor som jag tänkt i början på veckan tyvärr. Idag har jag & Pernilla haft en spännande möte med en framtida samarbetspartner här på Pernillas Värld, och det kan bli riktigt bra….vi håller tummarna för att det går vägen..

Ikväll har vi njutit av en mysmiddag här hemma med en god bouef bourguignon från saluhallen och ett riktigt gott rött vin. Oftast är vi så trötta när veckan börjar lida mot sitt slut och då kan det vara mysigt att unna sig något gott att äta om möjligheten ges. Det här var en riktig höstmåltid och sååå himla gott!

Imorgon ska vi på barnjippo ute i Kista Galleria och på söndag har Denzel sin Haj Fajv-träning, så även helgen kommer gå i ett supertempo, men jag njuter till max 🙂 och ska inte klaga!
På tisdag blir det TopShop-event och det ska bli väldigt roligt att träffa vinnarna och få agera personal shopper!

Just det, måste ju berätta att jag vunnit en tävling som jag inte ens minns att jag deltagit i, men helt plötsligt kom ett mail från Elodie Details om att jag vunnit en ny åkpåse, skötväska, mössa och innetossor till Keyla! Jag fick välja valfritt från sajten och valde denna snygga grå åkpåse i ull med matchande skötväska och svarta innetossor i sammet, en väldigt glad överraskning från ingenstans :)!

Varmt och gosigt! Visst är den fin? Enkel och snygg!

Matchande skötväska i grått!

Trevlig helg kära bloggläsare!4 kommentarer

  1. Anna
  2. Ulrika
  3. Shatilla

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar