Som vanligt har veckan svischat iväg och jag hann inte med hälften av alla presskontor som jag tänkt i början på veckan tyvärr. Idag har jag & Pernilla haft en spännande möte med en framtida samarbetspartner här på Pernillas Värld, och det kan bli riktigt bra….vi håller tummarna för att det går vägen..

Ikväll har vi njutit av en mysmiddag här hemma med en god bouef bourguignon från saluhallen och ett riktigt gott rött vin. Oftast är vi så trötta när veckan börjar lida mot sitt slut och då kan det vara mysigt att unna sig något gott att äta om möjligheten ges. Det här var en riktig höstmåltid och sååå himla gott!

Imorgon ska vi på barnjippo ute i Kista Galleria och på söndag har Denzel sin Haj Fajv-träning, så även helgen kommer gå i ett supertempo, men jag njuter till max 🙂 och ska inte klaga!
På tisdag blir det TopShop-event och det ska bli väldigt roligt att träffa vinnarna och få agera personal shopper!

Just det, måste ju berätta att jag vunnit en tävling som jag inte ens minns att jag deltagit i, men helt plötsligt kom ett mail från Elodie Details om att jag vunnit en ny åkpåse, skötväska, mössa och innetossor till Keyla! Jag fick välja valfritt från sajten och valde denna snygga grå åkpåse i ull med matchande skötväska och svarta innetossor i sammet, en väldigt glad överraskning från ingenstans :)!

Varmt och gosigt! Visst är den fin? Enkel och snygg!

Matchande skötväska i grått!

Trevlig helg kära bloggläsare!

4 thoughts on “Underbart är kort…

  1. Anna

    GRATTIS TILL VINSTEN!! Man blir som ett barn när man vinner, vilken känsla!! Dessvärre har jag bara vunnit en jättestor pingvin en gång när jag var 8år i ett lottstånd:-) Men jag hoppas alltid lika mycket på att det ska bli min tur snart! Vilken fin bild på dig, du är alltid så otroligt snygg!! Fin kavaj!! Ser fram emot alla nya saker som kommer hända här i Pernillas värld. Bra jobbat tjejer!! Kramar från mig till dig!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.