För ca en vecka sedan lanserade ett nytt, ekologiskt make upmärke på Åhlens som heter UNE. Produkterna har ett högt innehåll av både naturliga och eko-certifierade ingredienser, innehåller inga mineraloljor, parabener, syntetiska färger, syntetiska dofter eller silikoner. Och produkterna är självklart inte testade på djur. Förpackningarna är stilrena och är även de framtagna med hänsyn till både miljön och dig som använder dem.

UNE vill framhäva din unika och naturliga skönhet och därför hittar du inga galna färger, starka kontraster eller knasiga gimmick-produkter i sortimentet. Istället har man valt att satsa på ett riktigt stort urval av milda och fina nyanser på allt från ögonskuggor och läppstift till rouge och foundation. Det finns 19 produkter och 128 olika nyanser plus ett antal borstar och penslar i sortimentet.

Jag har hittat en BB-cream foundation och BB concealer i min hudton som jag tänkte testa nu. (Pris 219kr på Åhlens).

20120315-161542.jpg

4 thoughts on “Une till Sverige

  1. Shatilla

    Hej Jenny,

    Har testat några dagar nu och tycker var det ej my cup of tea, gillar inte cremefoundation, blir lätt ”kakigt” på mig och nyansen var ej 100% vilket gjorde att jag kände mig ”grå” och väldigt sminkad…..Jag testar gärna nytt men just nu håller jag fast i min concealer, flytande foundation och solpuder!
    Hoppas allt är väl med dig!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.