Oftast när man sitter flera timmar i sträck framför datorn blir man trött i ögonen och torr i ansiktet. Jag brukar därför använda en skön och uppfriskande ansiktsspray att spraya över ansiktet. Kerstin Florians Rose water är både uppiggande och återfuktande och har en uppfriskande rosdoft. Funkar självklart lika bra en varm sommardag men börjar du använda den är den helt klart beroendeframkallande :)! En riktig varje-dag produkt för mig just nu.

Säljs i webshopen eller hos utvalda spa`n som säljer Kerstin Florians produkter.

Mina dagliga…datorn, ansiktsspray och modemagasin….

Dessutom har vi just nu i samarbete med just Kerstin Florian en tävling där man kan vinna härliga solprodukter inför semestern, missa inte denna tävling, klicka här så kommer du direkt till tävlingen! Lycka till!

2 thoughts on “Uppfriskande varje dag-produkt…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.