Efter H&M`s festivalkollektion med tältar, solstolar och teknikprylar kan man nu läsa att Urban Outfitters lanserar modecyklar. Ett helt nytt modefenomen är det inte, Chanel har gjort det och likaså Acne för några säsonger sedan.

Urban Outfitters släpper en kollektion med cyklar i gammal, klassisk damcykelmodell tillsammans med Republic. Cykeln finns i sex olika varianter och heter grandpa, grandma, bubbles, vice, dapper och clementine, men du kan också få en skräddarsydd cykel med en blandning av alla olika styles.

Tyvärr säljs den än så länge endast i USA  och priset är 2800kr. Vi får se om de når butiken här i Stockholm inom kort….eller om någon annan modekedja kommer haka på denna nya miljövändliga trend…?!

 

Bild: Glamour

2 thoughts on “Urban Outfitters modecyklar

  1. Mia L

    Har du sett Chanelcykeln med sadelväskan, den är heeeelt grym. Tror att jag skulle dö om jag såg någon komma cyklandes på den….

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.