Befinner  några av er bloggläsare i Norge vid kusten? Just nu pågår en utställning av fotografen Peter Farago och hans fru Ingela Klemetz-Farago (årets hederspristagare vid ELLE-galan) – i något som kallas för Verdens Ende, på den norska kusten.

Utställningen bygger på boken Northern Women in Chanel och pågår på den lilla ön Tjøme utanför Norges kust, där naturen själv ramar in bilderna, skiftande med tid och väderlek. Verdens Ende kallas platsen som är värd för den turnerande utställningen fram till den 30 september.

(Källa: ELLE)

Helena Christensen, Carmen Kass och Freja Beha Erichsen är några av modellerna. Utställningen är väldigt vacker och denna skulle jag gärna vilja se, hoppas den kommer till Stockholm (Tror inte att Northern woman in Chanel visas längre på Fotografiska) .

One thought on “Vacker utställning…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.