image

Lördag & snart jul. Jag spenderar den med dem som betyder mest av allt i mitt liv. Min familj. Jag försöker att inte dras med i julhetsen, men det är svårt. Så fort man stiger in i en affär så påminns man om allt man inte får missa till jul. Jag vill bara ta det lugnt, vila & hänga med min familj. Senaste månaden har varit heeelt galen och nu behöver jag landa och stanna upp.

Idag har vi sovit ut och en stor del av dagen har vi spenderat i ishallen & åkt skridskor och druckit varm choklad.

image

 

image

 

Ovan vackra armband blir dagens julklappstips. Vackraste smyckena gör Emma Israelsson. Mitt armband bär min familjs vackra namn.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.