Vilken härlig vecka det varit, kaotiskt då vi är mitt uppe i en flytt men bra nyheter och roliga saker i görningen! Gårdagen startade tidigt  och därefter rusade jag in till stan för ett möte med Pernilla & Monika, hann även med sushi-lunch med dem innan det var dags för dagishämtning.

Pernilla i telefon….

Topp Stylein

Vårens favoritskinnbyxa från Jofama!

Sedan snart ett år tillbaka tränar jag på Sturebadet, ett härligt ställe där träningsmiljön,är inspirerande, och fräsch och så fort du går in i lokalerna så infinner sig ett lugn och en skön känsla i kroppen. Jag är fullt medveten om att det är priviligerat att träna just där och jag njuter av varje tillfälle. Träningen är verkligen en viktig del i mitt liv.  Med två små barn blir det inte lika ofta som man önskar och vill, men när tillfället ges så är det därför ännu viktigare att det är lättillgängligt och en skön miljö i gymmet.

En stor fördel som medlem på Sturebadet är att du ges möjlighet att boka på ”sista minuten”-behandlingar till väldigt förmånliga priser och som utförs samma dag pga ledigt utrymme.

Jag har testat både pedikyr och ansiktsbehandlingar genom detta system och kan varmt rekommendera just ansiktsbehandlingarna på Sturebadet, medlem som icke medlem. Ansiktet mår så bra av en riktig djuprengöring ibland, huden stimuleras och tillförs ny energi, dessutom tunnas fina linjer ut, döda hudceller försvinner och porer förminskas.

Nu senast bokade jag en ganska ny ansiktsbehandling från Kerstin Florians Correcting Linje som jag hade läst om. Behandlingen finns som 50 min el 80 minuter och utformas för att korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och för tidigt åldrande. I behandlingen ingår exfolierande multisyrapeeling som förnyar huden för ansikte, hals, dekolletage och händer. Därefter djuprengörande ansiktsmassage. Avslutningsvis ges en intensiv ampullterapi.

En härlig behandling som verkligen gav ny energi, avkoppling och fin lyster i ansiktet redan när jag gick därifrån.  Jag har tidigare testat Kerstin Florians Spa produkter men inte deras Correcting-produkter, så följande fick följa med mig hem efter behandlingen då jag fick bra tips på vilka produkter som passar min hud.

Multi-vitamin dagcreme med spf 30, C-vitamin Serum, Rengöringsfoam och peeling-pads perfekta för hemmabruk!

Kerstin Florians produkter säljs numera även via egen webshop!

Hela Correcting-serien!

3 thoughts on “Välbefinnande för kropp & själ…

 1. Ulrica

  Bokade just ansiktsbehandling på Sturebadet nästa vecka då jag fick presentkort i födelsedagspresent. Längtar redan 🙂
  Sprang förbi Åhlens Östermalmstorg då lipglossen från Clarins så så härliga ut men dom hade inte kommit in än, får hålla mig till nästa vecka.
  Tack för alla sköna tips !
  /Ulrica

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.