Nu har vi haft vår egen leksaksjakt här hemma och samlat ihop leksaker som vi ska lämna in till Läkarmissionen i Kungsträdgården lite senare idag!

Denzel & Keyla har själva fått välja vilka leksaker och gosedjur som de vill ge bort och det blev en hel del kan jag säga :)!

Keyla valde att springa runt i sin nya baddräkt under tiden som vi samlade leksaker. Baddräkten hittade jag på H&M i veckan! Självklart favoritskorna på det :)! Är man en liten primadonna, så är man :)!

Önskar Er en skön helg!

5 thoughts on “Vår egen leksaksjakt…

  1. Lillamy

    Vilken liten docka!! Hur söt som helst! Kanske skulle köpa sådan baddräkt till min syskonbarn, själv har jag en lite prins istället 🙂 Trevlig helg, kram kram

    Reply
  2. Pernilla Wahlgren

    CAROLINE: Ett tips till nästa gång: Läs bildtexten så ser du att Shatilla redan skrivit var baddräkten finns tydligt och klart…! 🙂 Själv fyndade jag en likadan ockås för en 50-lapp till Linn som hon ska få nästa gång vi ses…! Stor kram på dig Shatte!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.