Lyxiga cremer är bland det bästa jag vet och jag lägger ner en hel del pengar, tid och energi på min hud, jag älskar det och för mig är det en viktig prioritering. Jag röker inte, jag dricker inte speciellt mycket och jag har inga andra måsten i livet, så bra cremer & behandlingar är något personligt och viktigt för mig.

En creme som tillhör bland de lyxigaste i världen – Cremernas creme de la creme är denna Skin Caviar Luxe Creme från La Prairie. En helt fantastisk creme som förser huden med intensiv fukt och näring, samt förstärker hudens vitalitet och förbättrar dess naturliga ”anti-trötthets” faktor. Jämnar även ut ojämnheter i huden. Den är även hudutslätande och ger omedelbart lyster och fasthet. Jag introducerades till detta varumärke för första gången för många år sedan när jag fick ett litet prov i en goodiebag på någon tillställning och som jag sedan fortsatt hålla ögonen på. En sådan här lyxcreme kostar ju dessvärre därefter men i veckan fick jag hela 50 ml Skin Caviar Luxe Cream som sommarpresent av en kund. En fantastisk gåva till en creme-junkie som mig :)! Helt rätt i prick!

20130616-192700.jpg

Ett annat varumärke som jag tipsat er tidigare om är Sensai, nu har de släppt två nyheter Lift up base samt Skin focus corrector. Lift up base är som är en make-up bas som fyller ut hudens fina linjer och döljer ojämn hudton samt ger en slät och perfekt finish (används efter dagcremen och innan foundation) och Skin focus corrector, är en utjämnande och genomfuktande primer-stick som fyller ut djupa linjer och utvidgande porer. (Priser: 445kr resp 395kr)

20130616-194236.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + femton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.