20131128-202650.jpg

I veckan bjöd NK Kosmetik in till presentation av en ny produkt från lyxiga hudvårdsmärket La Mer som lanseras inom kort. Ett nytt Lifting Contour Serum som sägs strama upp huden i ansiktet och halsen och göra den slät. Konturerna definieras och omformas samt att det lovas att det sker en dramatisk förvandling av hudens utseende. Resultatet ska synas redan efter 4 veckor. La Mer har gjort kliniska tester och 85% av paneldeltagarna märkte redan efter 4 veckor en synlig förbättring och fasthet i huden.

Genomgången av framtagandet av La Mers produkter är fantastisk att lyssna på, det forskas, testas och tas fram nyttiga ingredienser under flera års tid, en otrolig process och jag förstår att produkterna kostar därefter. Presentationen i Rosenrummet var väldigt intressant och lärorik och jag ser fram emot att utforska detta varumärke lite mer då jag har aldrig använt deras produkter tidigare.

010702C1.T

En klassisk La Mer-produkt, Creme La Mer

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.