Jag älskar att börja dagen med träning och frukost på Sturebadet. Det är ingen självklarhet med två små barn och logistiken man ska få ihop på morgonen innan man kommer iväg till dagis. Därför är jag är lika lycklig varje gång jag kommer in i lokalerna, det är lugnt, mysigt och en väldigt behandlig atmosfär. Denna gång passade jag även på att  testa mina nya Kerstin Florianprodukter, en body scrub som doftar Kamomill och en underbar body spray .

En härlig reningskur inför hösten med helt naturliga produkter för kroppen som andas spakänsla! Scruben är väldigt skön och krämig peeling och tar skonsamt bort döda, ytliga hudceller och gör huden ordentligt ren, mjuk och smidig. Sedan återfuktade jag med kroppssprayen över hela kroppen efteråt. En lyxig vardagskänsla för kroppen helt klart!

Hela detta kit, inklusive Body Scrub, Body Spray och Shower gel finns att köpa här!

Därefter blev det snabb frukost och möte med Jennie på AWB på söder. Det är mycket saker som händer just nu på jobbfronten, massor av roliga saker och tiden räcker inte just nu till! Dessutom håller vi på att ta fram en snyggare och bättre plattform för Pernillas Värld och håller vi tidsplanen så kommer ni inom kort få se vår nya sajt :)!

Igår hade jag dessutom en underbar middag på Mäster Anders med dessa två härliga tjejer :)!  

Världens bästa Peggy & Sara!  

Kvällens klädsel blev jeans från Acne, Topp Mayla, Skinnjacka Twist n Tango, Pälsväst j.Lindeberg och väska Marc by Marc Jacobs.

4 thoughts on “Vardagslyx….

 1. Malin Stigebäck

  Hej Pernilla! Måste bara fråga, när du var i NY vilket hotell bodde ni på, jag bara måste till Toys r us butiken du besökte och jag antar att den låg i närheten av er Hotell??
  Mvh

  Malin

  Reply
 2. Ylva

  sån morgon, efter dagis-ruschen, låter verkligen som en dröm! njut alla ni som inte har ett klassiskt 8-17-jobb och därmed styr era tider så här! kram kram och tack för jättekul och lagom lyxig blogg!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.