Orange bike

Snart är det hög tid att damma av och fixa till en av vårens finaste accessoar som jag längtatefter  hela vintern att få börja använda igen. Min älskade orangefärgade Porteur. Än så länge är det så mycket grus på gatorna som gör att det är lite slirigt och vanskligt att ge sig ut i stadstrafiken men snart så!

Det jag älskar med Porteur är designen, kvaliten & kopplingen till välgörenhet och att göra något för barn i fattiga länder. För varje såld cykel skänker man en cykel till barn i Afrika via Unicef. Företaget startades upp i Sverige för endast 11 månader sedan och redan har man levererar nästan 500 cyklar via Unicef!

Nytt för våren utöver de orangefärgade & gröna cyklarna kan man nu även köpa superfina accessoarer såsom nedan…

tempRainCover
Regnskydd i härligt fuchsiarosa känns givet om man vill cykla i ur & skur och jämt bär med sig sin handväska som jag gör.
Oland_Frilagd_2_ny
Designsamarbetet med Stutterheim som gör väldigt snygga regnplagg känns klockrent, här en regncape som funkar lika bra på cykelns som utan.
partyFrankLockOrange

Snygga cykellås i orange & grönt.

Sadelskydd
Sadelskydd i samma mönster som regnskyddet ovan.
Samtliga fina Porteur-accessoarer hittar ni här! Bor ni inte i Stockholm går cyklarna & tillbehören att beställas via hemsidan!

 

One thought on “Vårens härliga accessoar!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.