Vårens mest hypade nagellack är Chanel Particuliere 505. Färgen är mullvardsfärgat och i veckan fastande jag framför Chaneldisken på PUB och inhandlade detta naggellack.


Är det snyggt? – Nja…
Är det neutralt? -Yes!
Passar det som vardagslack? – Absolut!


Chanels naggellack hör nog till de dyraste, ca 250kr/flaska dock är de enkla att applicera och sitter länge och bra om man målar två lager. Normalt gillar jag röda/vinröda/rosa naglar men det var kul att testa en annorlunda färg och som ett neutralt vardagslack så funkar det, även om jag tycker att det finns finare färger som man blir gladare av!

Nylackad och fin!

Vårens mest hypade naggellack, färg 505 från Chanel.

11 thoughts on “Vårens mest hypade lack…

 1. www.lorenasvensson.blogg.se

  jag fattar inte riktigt varfr du ligger så högt på bloggtoppen? skriver du genom pernilla eller? för det är ju din bloggsida som kommer up när man klickar på länken inte pernillas blogg..

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Lorena,
  Pernillas Värld har 4 olika bloggar och samtliga bloggar är så pass populära att vi ligger i toppen på Bloggtoppen under resp kategori! Varje blogg har en tydligt förklaring på vem som skriver, vad den handlar om etc. Våra läsare och besökare bara ökar, vilket är jättekul, ni är nu nästa 140 000 (unika!) som läser Pernillas Värld varje vecka!!!!

  Reply
 3. Pernilla i England

  Shatilla,

  Gratulerar till er alla har i Pernillas varld att ni ligger i toppen pa Bloggtoppen!

  Blogg-on!

  Ps. Vilken fin profil bild! ds

  Kram

  Reply
 4. Jenny i England

  Jag alskar djupt vinroda farger eftersom jag ar mork…vet inte om den har fargen ar lite for trakig??? Men alltid kul att prova pa nya farger, det hallet jag med om. Borde kanske testa och se sjalv?

  Kram

  Reply
 5. Agnetha

  Såå fräscht med den nya färgen. Lite färg på händerna gör ju alla färger vackrare också. Bra tips: Brun utan sol sernvetter. OBS! Torka av handflatorna med fuktig handuk noga efter bara 🙂

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + fjorton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.