ELLEgalan i fredags  inleddes med en visning stylad helt i vitt, vilket även var festens och årets temafärg.

Visningen var stylad av duktiga Lisa Lindqwister och supermodellen Caroline Winberg var först ut på scen. Visningen var fantastisk och själv är jag sååå sugen på vita plagg nu. Gärna helvitt rakt igenom som på nedan bilder .

Totalt var det fyra visningar under kvällen. Årets nominerade designers (Carin Rodebjer, Ann-Sofie Back och Ida Sjöstedt) gjorde en tredelad gemensam visning.

Årets internationella designer Peter Dundas för Emilio Pucci gjorde en där årets modell Frida Gustavsson öppnade och Emma Wiklund drog hem applåder.

Illustratören Liselotte Watkins stylade en härligt färgglad visning där modellerna även bar plaggen efteråt på festen.

Bild: ELLE

One thought on “Vårens vita…

  1. My

    Så snyggt med helvitt, längtar till våren när det är en enklare färg att bära. Just nu känner man sig bara blek och grå och vitt är inte första färgen man väljer att sätta på sig :)!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.