Jag älskar dessa nyanser ifrån Maybelline New York. Jag använder dem jämt och tycker att de ger en naturlig och snygg look som passar vardag som fest. Jag sminkar mig inte speciellt mycket eller ofta, utan använder mest concealer, solpuder, mascara och något fint på läpparna som ”piggar” upp.

Favoriter just nu!

En nagellack som jag tycker sitter väldigt bra och länge utan att skavas bort är förutom favoriten Black Peal från Chanel som jag visade er förra veckan,  är detta från Maybelline New York:

Jag älskar ju som bekant Fuschiarosa, så den här målas på lite titt som tätt när man känner för att pigga upp en tråkig dag eller det vankas fest! En favorit som hängt med ett tag nu!

I vår lanserar även Maybelline en ny mascara i Volum ´Express-serien – One by One som lovar ännu mer volym åt fransarna och en fantastisk separation av fransarna.  Borsten är grymt bra och formulan är dessutom berikad med fruktkoncentrat och C-vitamin. Pris ca 139kr.

5 thoughts on “Vårfint från Maybelline New York

  1. Camilla

    Har du några bra tips på hur man får tag på just ett par Loubutains OCH inte bor i Stockholm? Det är just modellen du visade med den lite lägre (70-85) och grövre klacken. Den finns sällan i nätbutikerna och butikerna i Stockholm och om den kommer in så säljs den slut på någon dag. Ps. Ska till Paris i maj.

    Reply
  2. Shatilla

    Hej Camilla,

    Jag köpte just mina i Paris och kan verkligen tipsa om att besöka hans butik där som även var den första butiken han öppnade (Dessutom bor han själv i lghten ovanför butiken). Denna modell är oerhört populär och tar ofta slut direkt. Vill man verkligen vara säker på att den finns när man kommer kan man ju alltid ringa butiken i förväg och lägga undan den…..Hoppas du får en härlig vårresa till Paris!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.