Det är bara en tidsfråga innan snön börjar falla på riktigt och minusgraderna är här för att stanna ett par månader.

Jag tycker att det är jättesvårt att hitta  vinterkängor som är varma och håller fötterna torra  varje år. De flesta är svindyra och dessutom inte så snygga.

Här har jag hittat några varianter som jag tycker är jättefina och som jag tror skulle klara en ”varga-vinter” i Sverige, varför är vinterkängor så dyra…?

En uppdaterad och ny variant av Moon Boots som är lite nättare än orginalet.

Sorel gör en rejäl känga som håller fötterna torra och varma. Pris 999kr.

Snygga stövlar från Tecnica i päls, kanske inte optimalt för snöslask men ack så snygga. Pris 3995kr.

Tyska Scholl gör denna vinterdröm för endast 699kr.

UGG Australia gör denna rejäla skinnkänga med fårskinn. Utsida med vattentätt skinn och nylon och snörning hela vägen upp. Denna finns i både brunt och svart och jag är gymt sugen på ett par svarta! Pris 2799kr.5 thoughts on “Varm om fötterna…

  1. Linda

    UGG-skorna var superfina men håller med, varför är vinterskor så dyrt? Eller är det bara så att man tycker att det är tråkigt att lägga pengar på. I Sverige så är det ju ändå mest vinter….

    Reply
  2. Anna

    UGGisarna var finast!! Jag ska köpa curling kängor imorgon…I love! Hade röda förra året och de var super sköna OCH jättevarma. Kramar Ps! Har 15-20cm snö hos mig nu!! Kramiz Anna

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.