I veckan upptäckte jag att Salomon har öppnat ny flaggbutik på Norrlandsgatan 18 i stan. Ett varumärke som är känt för bra och varma vinterplagg och skor. Jag letade efter bra och varma vinterkängor till barnen att ha i vinter då båda har vuxit ur förra vinterns skor.

Salomon har bra, slitstarka och funktionella skor för aktiva barn och Denzel sliter otroligt mycket på sina skor. Hans löparskor är nästan helt utslitna efter 4-10 veckor då det springs, tävlas och leks i ett väldigt aktivt tempo.

XT Wings WP K är en vattentät löparsko, perfekt för aktiva barn. Med patenterat snörsystem Quicklace med dragsko blir de enkla att snöra och får bra passform. Finns i flera fina färger.

Storlekar: 30-38. Cirkapris: 700 kr

RX OBE är en lätt och varm stövel med mjukt fleecefoder för barn som vill leka och ha kul i snön.  Ett smart snörsystem som stängs med dragsko gör kängan lätt att ta av och på. Räfflad greppvänlig  yttersula i gummi. Ett stort plus är att stöveln är väldigt lätt och väger nästan ingenting! Jag valde ett par lila till Keyla och ett par orange till Denzel.

Finns i storlekarna 24-35 . Cirkapris:  600 kr

En annan modell som jag själv har fast i grått och som jag använde heeela vintern förra året är denna modell för UGG Australia. Denna säsong görs de även för barn, hittade dem här. Tyvärr ganska dyra (pris ca 2499kr) även för barn men grymt sköna och de absolut varmaste kängorna jag någonsin haft. Jag kommer förmodlingen att leva i mina även denna vinter :)!

2 thoughts on “Varm & torr om fötterna!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.