Under mars-april kommer Name it få in väldigt mycket vårfint till de små. Vad sägs om dessa sailor-inspirerade plaggen till både tjej och kille? Superfina, sköna plagg till våren och sommaren! Jag gillar Name it för att de har prisvärda sköna plagg till barn och att de gör barnkläder upp upp till 12 år. Dessutom är killkläderna riktigt tuffa och inte med massa Star Wars, Bamse el Snobbentryck

Name it har följande uppdelning på ålder och plagg: New born: strl 50-74 (0-9 månader),  Mini: 80 – 98 (9 månader – 3 år) och   Kids: 104 – 152 (4-12 år). 

Body 99,95kr

Kjol 199,95kr

 

Shorts 199,95kr

 

Klänning 129,95kr

 

6 thoughts on “Vårnytt!

  1. Eva

    Jag har sett flera av Name Its kollektioner och de är bara såååååå coola =)
    Kommer att börja sälja märket för större barn (104 och upp till ca 146) i webshoppen (mandeldesign.se) efter sommaren då vi utökar med barnkläder ;P

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + sexton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.