I tisdagskväll hade vi en magiskt kväll ute på Fjäderholmarna med jobbet och ett samevent med Samsung vitvaror. Sol, blå himmel och riktig vår i luften – helt underbart!

Dagen efter startade jag mitt nya liv med min nya ”bästa kompis” – stegräknaren som jag tänkte möta våren med. Silva ex 30 har lanserat en stegräknare med 3-D sensorteknik som räknar stegen felfritt och kan placeras i stort sätt var som helst på kroppen. Du kan ha den hängandes runt halsen, i fickan eller i träningsväskan. Jag har letat efter den perfekta stegräknaren i flera månader och letat runt i butiker och på nätet. Det här är den!

Jag har bestämt mig för att ta reda på om jag går 10 000 steg/dag, vilket är det som rekommenderas. Är man fullt frisk så ska man klara av detta på en dag. En halvtimmes rask promenad motsvarar ungefär 3-4 000 steg.

Så här ser den ut, jag hänger mest min runt halsen och första dagen…

var jag nästan uppe i 10 000 steg! Och då är det en dag som jag ej har tränat utan endast gått till och från tunnelbanan, upp och ner i trappor osv!

Den här lilla mackipären kommer bli beroendeframkallande!

Önskar er en trevlig helg! 

 

2 thoughts on “Veckan som gått…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.