I veckan har jag varit föräldrarledig ett par dagar med Denzel då det var en veckas glapp mellan avslutningen på dagis och skolstarten på onsdag. Hela sommaren har Denzel tjatat om att han vill gå på Gröna Lund så i onsdags tog han och jag en heldag där. Jättemysigt att få en dag på tu man hand.

20120816-125715.jpg

Vi åkte bla kärlekstunneln…

20120816-125749.jpg

Det spexades, hölls ett fasligt tempo mellan karusellerna, det tävlades och åktes bilbana bla.

20120816-125836.jpg

En jättehärlig dag med världens mysigaste kille! Efter några timmar på Gröna Lund var både han och jag heeelt slut efter alla karuseller, ljudnivån och sockerchocken i kroppen efter läsk, sockervadd och dvs onyttiga saker :)!

På kvällen var jag iväg på möhippemiddag på Villa Godthem för min vän Coco som gifte sig igår på Långholmen!!! Vi hade en jättemysig möhippekväll med härliga tjejer, skratt och god mat och dryck. Bröllopet igår var jättefint och de vigdes i deras trädgård på Långholmen.

20120816-125856.jpg

Fina Coco i rosa med lika snygga systern Jacqueline!

Just det! Nu finns jag även på Instagram! Vill ni även följa mig där heter jag Shatillah

One thought on “Veckan som gått….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.