Söndag & en härligt ”blank” dag framför oss. Barnen är lite hostiga idag så vi hoppar dagens Hajv Fajv-träning som är fokus på bollsporter & hinderbana och myser hemma idag istället. Jag ska strax ge mig iväg och springa en runda och sen ska jag städa mitt Dressingrum har jag bestämt mig för. Damma, dammsuga och vika om alla plagg, ska även försöka rensa ur en del plagg som ej används längre och kanske dyker de upp i en bloppis igen här i bloggen eller så åker jag med dem till Stadsmissionen på Kungsholmen.

Här kommer lite bilder från veckan…

20121013-194905.jpg

Jag var och lyssnade på inspirerande föreläsningar på Mediadagen på Berns i tisdags…

20121013-194922.jpg

20121013-194951.jpg

2 dagar spenderades i Helsingborg som bjöd på härligt soligt väder och en konferans med temat Berättelser som berör.

20121013-195018.jpg

Denna vecka har jag invigt och testat en ny doft från FriedeModin (säljs bla på NK Kosmetik). Annorlunda,  härlig och lite beroendeframkallande…

20121013-195033.jpg

Dove har lanserat en ny serie för färgat hår som jag ser fram emot att testa. Både näring till håret och en formula som hjälper färgen att behålla sin lyster upp till 10 veckor.

20121013-195147.jpg

I gåreftermiddag spenderade vi några timmar (det var kallt så min gamla Tensonjacka åkte fram )  i Olofslundsparken för korvgrillning & lek med Denzels klass!

3 thoughts on “Veckan som gått…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.