Lördagmorgon och en ganska obokad helg framför sig, inte allt för dumt :)!

I veckan var jag förbi Marc by Marc Jacobs butiken på Smålandsgatan som bjöd in till Pressfrukost. Resortkollektionen har landat i butik och det var en härlig färgglad kollektion. Även på väskfronten var det en hel del färg, vad sägs om nedan ärtgröna väskdröm tex?

Nytt för butiken i Stockholm är även att from nu säljs Little by Marc, barnkollektionen från 2 år upp til 12 år. Supersöta klänningar, jeanskjortor, tröjor i sköna tvättade kvalite mm. Väl värt en titt om du har vägarna förbi.

Denna vecka har jag även uppdaterat med 2 nya böcker som jag strax ska ta mig an, den första är en ny kokbok från Mat-Niklas:

Jag älskar Husmanskost och denna bok med alla fina recept ska jag testa i höst. Från ”fine-dining” till robust husmanskost. Pris 219kr och hittas här.

Min gamla kollega Sofi Fahrman har gett ut sin 3:e bok om Elsa – Elsas Hemlighet, och denna ska handla om Sofis tid på ELLE där vi arbetade tillsammans. Har en känsla av att den kommer ge en hel del skratt och minnen! Glossigt omslag inspirerat av modetidningarnas omslag och härlig tjock! Den här ser jag fram emot att börja läsa snart.

Efter ett par år som moderedaktör på Bladet med rapportering från modeveckor, Elegancegalor och bröllop får Elsa ovälkomna nyheter: Bladet måste säga upp ett stort antal medarbetare och hon är en av dem. Beskedet kommer som en fullständig chock och Elsa blir mer rådvill än någonsin – vad ska hon ta sig till?

Som tur är finns pojkvännen sedan ett par år tillbaka, Hugo, vid hennes sida. Han är inte bara en av Sveriges mest uppskattade modeskapare utan också Elsas stora kärlek. En hamn i stormen, den hon kan luta sig mot när det blåser hårt runt henne.
Med hjälp av Hugo och sina närmsta lägger Elsa upp en plan för sin framtida karriär. Men ska Elsa få det hon vill ha? Och ska Hugo få reda på hennes stora hemlighet?
Följ med till modemagasinet Elegance, exotiska platser som Miami, Verbier och New York, och den bästa sommaren i Elsas liv.

Elsas hemlighet handlar om Elsa Gustavsson, populär modebloggare och journalist i Stockholms innekretsar. Vi får följa såväl hennes stundtals oglamorösa vardag, som hennes spännande resor och träffa hennes kärlek Hugo, hennes bästa vänner, kollegor och fiender.
Dessutom gästkapitel av bland andra toppmodellen och skådespelerskan Mini Andén och regissören och New York-bon Johan Renck.
Elsas hemlighet är den tredje och fristående delen i Sofi Fahrmans romanserie om Elsa. De två tidigare heter Elsas mode och Elsas värld”.          

Pris 169kr och kan köpas här.

Dessutom damp det ner en inbjudan till releasefest inom kort för Pernillas kokbok – Pernillas Jul! Pernilla – tack för inbjudan, klart jag kommer :)!

2 thoughts on “Veckan som gått…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.