Ny vecka – nya möjligheter!

Hoppas ni har haft en härligt underbar och  ledig helg! Den här veckan har jag tre roliga nyheter att dela med mig till er & OM ni bor i Sthlm gärna får ta del av eftersom ni är mina läsare!

Mayla bjuder in till event i MOOD-gallerian, osa till info@mayla.se senast imorgon om du vill komma!

Jag kommer vara på plats och det vore jättekul att träffa några av er läsare där!

Stylein kör ”Sample-sale” samma kväll, fynda tidigare kollektioner och provkollektioner till fyndpriser! Jag hoppas även på att hinna inom här för att förhoppningsvis göra några fina fynd!

Samma dag, på torsdag genomför Porteur tillsammans med UNICEF en aktivitet i Sthlms innerstad som heter Buy Milk – Give Milk, enkelt beskrivet så går det ut på att du kan beställa mjölk till din arbetsplats och få den levererad av ett Porteur-cykelbud.

För varje liter mjölk som någon köper av Porteur under torsdagen så doneras ett paket högenergimjölk till barn via UNICEF.

Kaffet kommer säkerligen smaka extra gott denna dag & självklart kommer jag att beställa några  liter mjölk till min arbetsplats för den goda sakens skull! Gör det du oxå!

Direkt på torsdagmorgon kommer du kunna göra din beställning direkt här!

 

3 thoughts on “Veckans happenings!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.