Såg att Pernilla idag har presenterat mig för er :)! Superkul att sajten äntligen är igång och jätteroligt att intresset är så stort. Sorry att sidan varit lite seg, det kommer att bli bättre, vi lovar! Som Pernilla skrev kommer ni hitta mig här bloggandes om mode & shopping varje dag. Jag är en Växjö-tjej som flyttade till Stockholm för 11 år sedan och jobbat med mode & försäljning i stort sett hela mitt liv. I mars slutade jag på ELLE och driver numera mode & shoppingguiden Fashionguide.se. Samarbetet med Pernilla känns jättespännande och kommentera gärna i bloggen vad ni vill veta mer om och kom gärna med både ris & ros!

Nya Bloggfamiljen med PR-kvinnan Rossana

2 thoughts on “Vem är jag?

 1. Lina

  Hej Shatilla!

  Jag vill bara säga att jag följer din blogg och tycker den är jätteintressant!
  Det var lite roligt att se dig på bild då jag visste att jag sett dig någonstans…och då kom jag på! Från Växjö! Jag är född och uppväxt i Växjö och flyttade till Stockholm för 15 år sedan. Jag kan inte riktigt komma ihåg om vi gick på samma gymnasium. Gick du på Kungsmadskolan?

  Grattis i alla fall till att det går så bra för dig och din blogg!

  Stor kram
  En gammal växjöboare.

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Lina,
  Tack för dina fina kommentarer & kul att du gillar bloggen! Jag gick på Kungsmadskolan, så vi måste ha gått i skolan ihop :)! Hälsningar Shatilla

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.