På vintern när allt är kallt, mörkt & tråkigt är det som roligast att roa sig med härliga skönhetsprodukter. Jag är alltid lite duktigare med detta på vintern än sommaren. När det är riktigt varmt går jag helst osminkad och blir lätt lite latare.

I januari & februari lanserar Filorga 2 härliga nyheter.
Ett anti age serum som behandlar ålderstecken och ger en omedelbar lyster och slät finish och en extremt rik créme som ger näring och återdefinierar ansiktets struktur. Filorga innehåller aktiva ingredienser som verkligen gör sitt jobb!

NK Kosmetik får in det nya ungerska skönhetsvärdet Omorovicza. Jag har testat rengöringen och ansiktsmasken som heter ”deep cleansing mask”. Ljuvlig spadoft som får en att slappna av och drömma sig bort till härliga ansiktsbehandlingar och är riktigt effektiva. De innehåller endast rena ingredienser med mycket mineraler och influenser från de ungerska thermalbaden. Detta märke har ett större sortiment som väl är värt att spana in.

IMG_0460.JPG

IMG_0463.JPG

IMG_0465.JPG
Båda dessa märken & dess fulla sortiment finns bla hos NK Kosmetik.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.