Rätt som det är så är även hösten över för denna gång och vintern här för att stanna. I helgen gick barnen och jag igenom vinterns ytterplagg och skor för att se att de passade. Samtliga vinterstövlar var för små (just nu känns det som att fötterna växer snabbast på de små liven:). Speciellt Denzel har gått från strl 32 till strl 34 på bara två månader :)!

Jag hittade två väldigt fina vinterstövlar till dem både på Babyshop, (nu även med superfin fysisk butik i Sturegallerian om man inte vill handla via nätet.) Ett ett par rosa från Crocs till Keyla och ett par bruna till Denzel som testade & provades i lördags.

Resultat: Mamma fick väl godkänt av val av skor! (Puh…:)!)

20131013-201734.jpg

20131013-201745.jpg

Keylas Crocs är superlätta och fodrade dock inte med sånt där mysigt ”ulligt” men jag hoppas att de ska hålla värmen hela vintern iallafall tillsammans med en raggsocka.

20131013-201807.jpg

20131013-201819.jpg

Denzels sko kan jag inte längre hitta på hemsidan, de är nog slutsålda då det är över en månad sedan jag beställde dem. Märket är Thimberland och de är lite grövre och känns mer gedigna och varma. Han har lärt sig knyta skorna själv, så det är inga problem med snörningen (kravet i somras när han ville ha sneakers med snöre var att lära sig att knyta själv, vilket han lärde sig på 2 dagar).

2 thoughts on “Vinterstövlar till barnen – check!

  1. Kristine

    Hej Shatilla,

    Varifrån kommer din fina blus? Verkligen supersöt. Fin du var i lockigt hår. Du ser alltid fin ut men ändå:))

    Hälsningar Kristin

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.