I tisdag kl 22 la jag min order hos Mytheresa.com och i torsdags kl 12:30 leverererades det med DHL ifrån Tyskland, det kallar jag snabb och bra servie. Så här såg paketet ut och jag går fullständigt igång när det är snyggt paketerat med silkespapper, fina boxar etc.

 T-shirten från YSL passade perfekt och jag är sååå glad att jag beställde en large då det är franska storlekar som är ganska små och korta i modellen. Då t-shirten är bomull så kommer den säkert krympa något när man tvättar den så den här kommer bli perfekt!

Mina fina YSL-flipflops kommer få hänga med hela sommaren. De är fuschia-rosa och supersköna, har inte sett dessa hos Schuterman som säljer YSL i Sverige så jag blev extra glad när jag hittade dem på nätet! 

6 thoughts on “YSL-beställning…

  1. Benny

    Tror du att t-shirten skulle passa på en kille? Och är inte storlek L lite för stor? Har den krympt något sen du tvätta den?

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − elva =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.