I fredags tog jag ett träningspass för min bloggkollega Lollo som kör Zumba varje fredagmorgon på Sturebadet. Jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på, visste att det var någon form av danspass men that`s it! Det visade sig vara ett danspass med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue, enkla danssteg och ett riktigt jobbigt konditionpass. Jag vågade knappt kolla mig själv i spegeln för jag såg inte klok ut när jag dansade loss, men gud så roligt det var att bara få ”skaka loss” kroppen ordentligt!

Lollo är en grym instruktör och allt ser så enkelt och snyggt ut  när hon gör det. Det jag gillade med Zumban var att det var enkla danssteg så att man kunde koncentrera sig på att ta i och jobba hårt. Jag kommer definitivt testa det igen,  det är alltid kul att testa någon ny träningsform tycker jag för att utvecklas och hitta ny inspiration i sin träning.

Tack Lollo för ett grymt bra pass, jag kommer igen :)!

4 thoughts on “Zumba!!!

 1. You might be broad-minded one who is not once was limited in sources of information and entertainment but alas, standard services providing you channels of numerous satellite providers are not just dangerous on your budget.
  You will begin the process off setting up your own CCcam system by buying proper equipment.
  This will mainly depend from where you are buying the hardwre or service.

  Reply
 2. Is it just a coincidence how the rate of unemployment has dropped just before
  the elections. Researches from the past calamities which have happen demonstrate that ladies can be better than men in relation to investments.
  Social conversations will often be more testing as there is
  no agenda for them.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 20 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.