I dagarna släpper Lindex sin andra exklusiva designkollektion  i samarbete med Ewa Larsson. Denna gång har hon inspirerats av spännande miljöer och nyskapande personer som utvecklat modet genom tiderna.

Helmut Newton, med mottot less is more, och hans sätt att visualisera kvinnor som tar täten snarare än följer strömmen är ytterligare en inspirationskälla i vårens Affordable Luxury kollektion.

Denna kollekton visar upp en cool sommarkänsla i klänningar, toppar, kjolar och accessoarer. Kollektionen består av 14 plagg i jersey, satin och mesh och i denna kollektion ingår också accessoarer som halsband, armband och bälten.

En avslappnad elegans finns övergripande över hela kollektionen och kollektionen fokuserar även på starka siluetter och noggrant utvalda detaljer, vilket gör att många av plaggen kan bäras på en mängd olika sätt.Mina personliga favoriter är några av klänningarna, bla den ni ser nedan med svagt blått mönster på samt några av de vita topparna.

Det minimalistiska färgvalet är svart och off-white. Kollektionens enda mönster är inspirerat av färgerna på Louvren i Paris och skapades i samarbete med illustratören Moa Bartling.

Kollektionen finns i butik from 26/5 och kollektionen ligger något högre i prisklass än den vanliga Lindex-kollektionerna.. 

Min favorit!

Snygga detaljer….

2 thoughts on “Affordable Luxury…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.