Igår hade jag en härlig lördag som inleddes med afternoon Tea på Grand Hotell som min vän Sara styrt upp för att välkomna dottern Ebba till världen. Vi var ett stort gäng tjejer som njöt av champagne, goda snittar, te och fantastiska bakverk!

20121111-124604.jpg

20121111-124618.jpg Därefter begav jag mig till Sankt Eriksplan och Cajsa Warg där jag mötte upp min man Erik för att fira vår vän Jenny som bjudit in till 40 års fest. De hade abbonerat övervåningen och vi var ca 18 gäster som tillsammans fick laga kvällens 3-rätters middag! Riktigt kul och jättegott. Allt under ledning av kocken Björn. Dessutom fick vi reda på att Cajsa Warg valts till Årets butik -andra året i rad! Jag förstå varför, deras butiker är fantastiska!!

20121111-124918.jpg

20121111-124939.jpg

20121111-124956.jpg

20121111-125011.jpg Min klänning kommer ifrån See by Chloe & Jenny var fantastisk snygg i en av Pernillas klänningar från höstens kollektion (tror Pernilla säljer den i bloggshoppen el via Provrummet.se). Jag måste nig lägga in en beställning på den, den är ursnygg på! Tack Jenny för en fantastisk kväll!

One thought on “Afternoon Tea & Cajsa Warg…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.