Igår var jag på pressvisningen för nagellacksmärket Essie. Grundaren och Essie Weingarten herself var på plats, supercharmig, snygg och alldeles bedårande. Hon berättade om hennes historia som går 30 år bakåt i tiden och som var väldigt inspirerande att lyssna till.

Vi höll till i ROOM`s gamla lokaler på Alströmergatan som var snyggt inredd och flera vackra installationer var uppställda över hela lokalen, man fick kika på vinterns look och alla fick manikyr på plats om man ville. Tyvärr hann jag ej med detta då jag var tvungen att rusa hem till barnen som Farmor fått hämta på dagis idag!

Essies vinterlook innehåller flera fina nyanser och lacken finns att köpa på KICK`s. Pris ca 130kr/st.

Grundaren Essie Wiengarten

Köper du dessutom ett Essie-lack på KICK`s under nästa vecka får du Plaza Kvinnas snygga Nagellackspecial på köpet, en grymt bra nagellacksbilaga som innehåller massor av bra tips & info!

 

2 thoughts on “Äntligen ESSIE i Sverige!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 18 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.