Det amerikanska märket GAP har funnit i Sverige ett tag (Eller fanns iaf på Åhlens City i Stockholm ett tag), nu har de äntligen lanserat en webshop som har shipping till Sverige :)!

Jag älskar deras barnkläder och brukar handla en hel del till Denzel & Keyla när jag är i Paris, London eller USA. Nu kan man alltså i lugn och ro sitta och klicka hem fina saker från soffan :)! Me like!

På samma hemsida kan du även beställa från Banana Republik och just nu erbjuder de internationell shipping för endast 6 pund och en leveranstid på 2-3 dagar! Dags att shoppa julklappar?

5 thoughts on “Äntligen Gap på nätet!

  1. Jenny i England

    Hej Shatilla,
    Javisst ar det bra klader och speciellt sa koper jag klader pa GAP at min lilla flicka. De haller lange och av nagon anledning sa vaxer inte min dotter ur dessa klader pa direkten! Jag tyker om GAPs mysklader med. Rena, fina linjer och bra kvalite.
    Kram

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tio − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.