IPad 2 har landat i Sverige och då jag inte hoppade på förra årets julklapp så är det nu dags att testa 2:an. Jag och min man har väntat in denna ett tag nu och jag ser verkligen fram emot att få testa den!

Vad skiljer då den nya versionen från den gamla?

Till att börja med är den 33% tunnare, dubbelt så snabb (Dual-Core A5-processor) samt har upp till nio gånger så hög grafikprestanda. Den är dessutom utrustad med två kameror, en på framsidan och en på baksidan, vilket gör det möjligt att ringa FaceTime-videosamtal. Självklart kan du även ta bilder och filma i HD-kvalitet, och favoritfunktionen Photo Booth gör det möjligt att ta roliga självporträtt.

Snabba fakta:

 • Storlek: 24,1 cm hög, 18,5 cm bred, 8,8 mm tunn.
 • Vikt: 601 gram.
 • Skärm: 9,7 tum.
 • Batteritid: Upp till 10 timmar.
 • Pris: 4 395–7 195 kr, beroende på uppkoppling och prestanda.

Några av nedan I Pad-fodral hade inte varit helt fel att matcha med…..:)!

Louis Vuitton

Stella McCartney

Chanel

Hermes

Nu vill jag veta, har ni I Pad`s och isf vad använder ni dem mest till? Har ni några bra tips att dela med er?

5 thoughts on “Äntligen Ipad 2!

 1. Jenny

  Hej Shatilla, jag har en IPad och använder den mest som en vanlig dator, surfar runt på nätet och så! Den är ju smidig om du har mobilt nät och kan ta den med dig när du går ut! Nu har jag inte mobilt nät till den men har du en iphone 4 kan du surfa genom den när du är ute…jag tycker dock att den är lite överskattad, då du måste ha en ”riktig” dator också om du t ex ska betala räkningar m.m. Den är mest en cool pryl! Jag kommer nog inte köpa en ny däremot en Macbook air, skulle jag vilja ha! // Jenny

  Reply
 2. Karin

  Vaddå behÖva en dator för att exkunna betala räkningarna? Jag anv min Ipad till det utan pr Oblem! Dessutom finns det grymt mycket roliga appar, både för barn och vuxna. Det enda negativa är att den inte är flash-kompatibel, vilket innebär att många tv-play-program inte går att se.

  Reply
 3. Shatilla

  Hej!
  Super, tack för er input! Malin – jag hittade dessa fodral på följande ställen:
  Louis Vuitton: Butiken på Birger Jarlsgatan
  Hermes: Butiken på NK
  Stella McCartney: Netaporter
  Chanel: Chanel.com

  Reply
 4. Maria

  Hej!

  Jag använder min iPad även till att köra film på till barnen om man t ex är ute och äter och de blir lite rastlösa. Tänk på att du kan behöva ett program att konvertera över filmerna till iTunes för att sedan lägga in dom i ”paddan”. Läsa tidningar funkar också över förväntan – var lite skeptisk till det från början. Plus allt annat nedan! Du kommer säkert få STOR användning av din nya ”gadget”! //Maria

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

18 − åtta =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.