Ni som följer min blogg har tidigare kunnat läsa att jag saknat en svensk webshop från Zara, men nu kan vi andas ut :)! Den 3 mars 2011 slår portarna upp till en efterlängtad webshop.

Vårens kollektion är väldigt inspirerar av Celine –  sober, välskräddad och jag har hittat flera fina favoriter. Bla har jag varit och ryckt i denna snygga kappa flera gånger men tyvärr är armarna för korta för mig och passformen inte riktigt som jag vill ha den tyvärr…. Jag älskar mixen av skinnärmar och konjaktsfärgat. Jag måste hitta en liknande kappa till våren!

Sååååå fin….

3 thoughts on “Äntligen svensk webshop för Zara!

  1. Maria

    Härligt, det ska jag skriva in i almenackan – Zara lika det som med mkt annat, finns inte i våran lilla stad….

    Tack än en gång för allt du tipsar om, kappan var skitsnygg.. lycka till i jakten på en liknande!!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv + två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.