Sista tiden så har det mest varit fokus på OS och det var ett bra tag sedan jag följde någon rolig, underhållande serie på tv. Imorgon startar den nya komediserien Cougar Town på Kanal 5 med Vänner-stjärnan Courteney Cox i huvudrollen. Hon ser då inte ut att vara nyss fyllda 40, eller hur? En riktig fräsching precis som sin kompis Jennifer. Dessutom känns det som att 40 är det nya 20….kanske för att man själv är på väg ditåt och 20 känns väldigt långt borta….:)

Serien handlar om Julie,en välbevarad, nyskild mäklare som söker en nystart i livet. Hon ger sig ut i dejtingdjungeln igen och hennes nya liv som singel bekräftar att ”40 är det nya 20”.  Julie som Courteney spelar har även sonen Travis som förfasas över hennes ambitioner att träffa en ny man, väninnan Ellie, som inte drar sig för att kläcka en sarkastisk kommentar om Jules nya livsstil, Jules ex-man Bobby, en schysst kille som dock har lite för mycket barnasinne kvar, samt den unga och ärtiga kollegan Laurie som gärna hjälper Jules i jakten på en ny man.

Ikväll blir det galapremiär av Alice i Underlandet på Rigoletto men imorgon 21:55 slänger jag mig i soffan för dubbelavsnitt av Cougar Town!

5 thoughts on “Är 40 det nya 20?

 1. br

  Om ni inte redan sett filmen ”Flirting with 40” med heather locklear som , 40 år gammal träffar en 25 årig surfare när hon firar sin 40 årsdag ensam på hawaii…..

  Reply
 2. Bongo

  Klockrent grepp att göra som du gör, att trixa till det med PW och få besökare på det sättet. Jag funderar på att jobba in min blogg under något ännu mer slagkraftigt, såsom russelcrowesworld eller presidentobamasuniverse. Just nu är jag ju ändå arbetslös så alla smarta grepp välkomnas. Tips oxå om du har lust. Bara att hojta i så fall.

  arbetarej.blogspot.com/

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.