Den här veckan har jag haft fullt upp med att skola in Keyla på dagis och springa mellan olika möten för PW och Fashionguide samt införsäljning av Mayla på eftermiddagarna.

Igårkväll var det dessutom dags för CHICs stora årliga fest. Lokalen var Berns och det bjöds på god plockmat, drinkar och liveframträdanden av bla Andreas Johnsson, Brolle och Hoffmaestro & Chaa! Under kvällen delades det även ut pris till Årets Chicaste inom kategorierna Karriärista, Celebritet, Bloggare, Fashionista och Vardagschic.

Vinnarna blev:

 

Carolina Gynning i kategorin Karriärista (Njaaa i rätt val, tycker inte hon verkar så speciellt ödmjuk den där Gynning….)

Linda Sundblad i kategorin Celebritet (Bra val, då jag tycker hon verkar vara världens gulligaste tjej!)

Foki i kategorin Bloggare (Superung bloggare med hur många läsare som helst)

Columbine Smille i kategorin Fashionista (Elin Klings assistent).

Sania Claus i kategorin Vardagschic (Bar kvällens vackraste kläder och hade en lika söt kille bredvid sig hela kvällen som var såååå finklädd).

Det blev en tidig kväll för mig då jag har späckat schema idag med möten och dagis nu på förmiddagen! Imorgon bär det dessutom av till Paris, så ikväll ska det städas, handlas, packas och just det….bloggas :)! Puh……dags att sätta igång med dagen….!

Återkommer med fler bilder från CHIC`s fest ikväll!  

 

3 thoughts on “Årets Chicaste!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.