Igår var jag och barnen förbi Katrin Zytomierskas event som anordnades tillsammans med Barnshopping.se på Berns. Vi trotsade solen i ett par timmar och satsade istället på ansiktsmålning, sockervadd (idag igen….:), clowner och trollkarlar.

Ett jättetrevligt event med massa roliga företag på plats som presenterade och sålde bla fina kläder och smycken samt flera ftg som passade på att visa upp sina  nyheter inom barnprodukter!

En lycklig Denzel förvandlades till tiger och tävlade & vann en bad/sim leksak!

Jag träffade på Linda, en gammal kompis från Växjö och som är grundare av Elodie Details som gör fantastiskt fina barntillbehör såsom nappar, napphållare, skötväskor, snuttefilar mm. Jag har använt Elodies nappar till båda mina barn och de är så fina & har lite roligare detaljer och färger både på nappar och napphållarna!

Det bjöds på hamburgare och massa gott att äta samt möjlighet att shoppa fint från några av mina favorit-barnklädesmärken bla Gangster, Nova Star och Geggamoja!

Tack Katrin för ett välordnat event!

3 thoughts on “Barnevent på Berns!

  1. naturally like your website but you have to test the spelling on several of your posts.

    Many of them are rife with spelling problems
    and I to find it very bothersome to tell the truth however I will certainly come back again.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

20 − 14 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.