Den här produkten är helt outstandigt i mitt hår, en skräddarsydd nattvård för torrt, skadat hår. Perfket för tjocka, lockiga och frissiga hår. Har du inte testat denna så kan jag varmt rekommendera den!

Liksom huden måste även håret vårdas 24 timmar om dygnet. Natten är en priviligerad tid då hårfibern är fri från yttre påfrestningar och därmed mer mottaglig för vård. Säljs hos utvalda Kerastase-salonger och heter Kerastase Noctogenist Sérum Nuit!

Perfekta produkter för torra, slitna vinterhår!

5 thoughts on “Bästa nattvården för håret!

  1. Shatilla

    Deras nattcreme är en vit creme man applicerar i håret, speciellt i topparna. De andra produkterna är ett serum och en creme! på Kerastase-salongerna kan man få bra hjälp av frisörerna vilken Kerastase-serie som passar just ditt hår!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.