Igår hade Efva Attling premiärvisning av sin kortfilm Beauty with a thought på den gamla biografen Astoria. Bion var dekorerad med stora affischer på Efvas vackra smycken och även i den gamla foajen var biokänslan som  bortblåst och svart heltäckningsmatta, glas-ställ med smycken och  champagnen framdukad.

Filmen var härlig, man fick följa Efva runt om i världen på några av hennes resor under detta år och hur hon tänker och vad som inspirerar henne när hon skapar sina smycken och budskap.  Filmen är dessutom filmad av Eva Dahlgren.

Memento Vivere är Efvas  senaste budskap som man även fick med sig som ett armband … det är latin och betyder Kom ihåg att leva. Vi är duktiga på att stressa och bara rusa fram i vardagen men visddst är det viktigt att komma ihåg att leva och njuta av varje dag….man vet aldrig vad som händer imorgon…..

Därför tänker jag nu ta mig ut, möta upp en kompis och njuta av dagen!

Trevlig helg mina vänner!

Efva Attling i snygg röd klänning och fantastiska smycken såklart!

Maria & Jag. Kvällens outfit blev klänning Velour, kavaj Vila, skinnbyxor Jofama, skor Louboutain.

Bilder: David Thunander

2 thoughts on “Beauty with a thought

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 20 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.