I år är det 10 år sedan 11 september-attacken och jag kommer på mig själv att ofta tänka på den attacken och hur den har påverkat människan och världen.

Glöm inte att den 21 september är det Internationella Fredsdagen, instiftad av FN i syfte att en gång om året ge erkännande till de som verkar för fred och ickevåld på såväl personlig som politisk nivå.

Samma år, en vecka efter 11 september somnade min älskade mamma in efter en tids sjukdom och jag kan inte förstå att det nu har gått 10 år sedan det hände….

10 år senare, gift med mannen jag älskar och 2 barn som hunnit bli 5 resp 2 år är längtan efter henne fortfarande lika stor och jag önskar att hon fått uppleva allt detta tillsammans mig…

Idag tänder jag ett ljus och tänker på min älskade mamma.

 

14 thoughts on “Blicka framåt….

 1. Karin

  All medkänsla till dig, en styrkekram. Vi är alla någons dotter. Min mamma lever men är hjärnskadad så även fast jag är gift, har två underbara barn 5 och 8 år så vet hon inte om det.
  Kram till dig idag.

  Reply
 2. Tina Johansson

  Kramar till dig! Visst är det så att även om man alltid saknar, så känns det svårare på årsdagen… Tänk att man kan minnas exakt vad man gjorde den dagen, även många år senare…
  Om några veckor är det tio år sedan mina barns pappa valde att inte leva längre. De var då 6 och 11 år gamla…

  Reply
 3. Jenny i England

  Ja, sander dig en stor stor kram, Shatilla.
  Om du inte sett det innan, ga in pa Susanne’s blogg sida och inlagget som heter 9/11 (med samma datum). Om du inte haft chans att lyssna pa radio intervjun sa gor det, det ger styrka och inspiration, trots det sorgliga som har hant.

  Reply
 4. Eva

  Styrkekramar till dig! En mamma är alltid en mamma och jag kan inte tänka mig att inte ha min hos mig. Men förstår att det måste vara jättesvårt för dig. Man vill ju visa sin mamma sina fina barn och hur ens liv ter sig.
  Stor Kram!

  Reply
 5. Kimsan

  Kramar till dig och alla som har förlorat någon nära och kär!
  Min pappa gick bort för snart 8 år sen. Jag saknar honom så mycket och det är en stor sorg att inte han kunnat uppleva vårt bröllop och våra barn som nu är 6 och 4 år. Jag var pappas flicka och vi kunde prata om allt, han levde för oss barn och ställde alltid upp. Trots att han alltid arbetat otroligt mycket så fanns han alltid där för oss 4 syskon. Han var världens bästa pappa och morfar, önskar så att mina barn fått uppleva det och hunnit lära känna honom.
  Jag tänder ett ljus för alla dom som vi saknar så mycket!

  Reply
 6. Jenny Warsén

  Stor kram till dig idag Shatilla.
  Jag vet hur det känns , jag förlorade själv min storasyster för 10 år sedan (den 15:e september) 🙁

  Kram Jenny

  Reply
 7. Sofia

  Kramar till dig.
  Jag förlorade min mormor och morfar för 11 respektive 9 år sedan, känns inte som det är så längesen eftersom jag minns det som i går. Men de finns alltid med i tanken!

  Reply
 8. Ayala Nilsson

  Bästa Shatilla, jag kan bara tänka mig hur fruktansvärt det måste vara att mista sin mamma så tidigt i livet och inser då hur mycket man uppskattar sin mamma!
  Måste också tillägga, din mamma var otroligt vacker. Ta hand om dig.
  Kram

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.