Jag är precis hemkommen efter en härlig träff med mina bloggkollegor här på Pernillas värld. Vi har haft workshop hela eftermiddagen med efterföljande middag hemma hos Monika som bor i en helt fantastisk våning i stan! Tack snälla du för allt du fixat med inför denna träff. Dock saknade vi Andreas som tyvärr ej kunde vara med :(.

Både Denzel och Keyla har varit sjuka sedan jag landade från London i fredags natt, så det har varit fullt upp hela helgen och i dag var en sån dag när man bara ville klona sig för att hinna med allt som stod på to do-listan.  Jag fick ta första ”passet” med barnen då Erik hade möten inbokade och han fick ta komma hem och ta hand om dem när jag stack iväg på bloggmöte. Nu sover båda gott och jag jobbar ikapp lite som inte hunnits med under dagen (som att blogga!) och snart ska även jag gå och lägga mig.

Tack för alla era kommentarer ang Brazilian Blowout, har hittat en salong där jag ska boka tid och återkommer med bilder och vad jag tycker om behandlingen senare i veckan! Det ska bli väldigt spännande att testa detta!

Mina härliga kollegor, Jenny, Lollo, Jessica, Pernilla och Monika!

Det blev lite shopping på COS i London, bla dessa svarta byxor i lite haremmodell, skön passform och ”lagom mycket häng”, tröja från Slowmotion och cashmerekofta från Honeygrey.

One thought on “Bloggmöte & Sjukstuga!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.