När en av mina läsare ”Malinapralina” skrev i kommentarsfältet att hon hade gjort en beställning hos Acne efter att jag tipsat om vad jag hade beställt där började jag ana oråd att något hänt med mitt paket som fortfarande ej dykt upp, så igårkväll kl 18 ringde jag till deras webshopsupport.

Trodde verkligen ingen skulle svara då det var så sent samt klämdag men ack så fel jag hade :)! En trevlig kille vid namn Sebastian svarade (Samma kille som jag pratat med 2 dagar tidigare när jag ringde och jagade mitt paket), han berättade att när min klänning skulle skickas från ett lager till ett annat har något hänt och  just det paketet lyckats försvunnit på vägen och ej nått fram till kontoret här i Stockholm??!!!

Vad är oddsen för att detta ska hända????

Sebastian beklagade och kunde ej svara på om eller när min klänning kommer att hittas och självklart var detta den sista i den storleken (Yes, vilken tur man har…. – NOT!)

Istället blev jag erbjuden, fri frakt på mina jeans som genast ska skickas ut på måndag och ytterligare 25 % rabatt på outletpriserna på valfri vara – DET mina vänner tycker jag är bra service!!

Det slutade då med att jag istället beställde ett par byxor jag sneglat på hela hösten och även tipsat om här i bloggen – Davi Cotton i light khaki!

Tycker modellen på byxan ser så cool ut, har dock inte testat den ännu men hoppas att de ska passa och snyggt med en ljus byxa  i vår! Hoppas nu på att dessa samt mina jeans kommer i början på nästa vecka!

Middagen på Griffins Steakhouse igår var underbart god och trevlig! Jag kan verkligen rekommendera att testa den restaurangen om ni ej varit där ännu. Du hittar mer info här!

(Kappa Alexander McQueen, sjal LouisVuitton, skor Marc by Marc Jacobs, klänning Velour och  byxor Gina Tricot).

4 thoughts on “Borttappat paket….

 1. Anna

  Strålande service, proffsigt av dem 🙂 Håller tummarna att klänningen blir återfunnen. Vilken otroligt snygg kappa du har på bilden!!

  Reply
 2. Anna

  Byxorna du valde är ju sååå snygga, kommer bli görfina på dig!! Roligt att fynda…jag älskart! Fina skor du hittade, och klänningen är som gjord för dig. Själv har jag hittat en hel del 🙂 Vad ska man tänka på för färger nu på rean så man inte blir helt fel i vår?

  Kramiz

  Reply
 3. Shatilla

  Anna,
  Inför våren skulle jag satsa på att hitta något gult på rean, även nudefärger och ljusa pasteller! Allt hänger så klart ihop med vilka färger man själv trivs i och känner sig bekväm med. Gillar man basplagg och neutrala färger kan man alltid piffa till en outfit med en accessoar i en avstickande färg etc!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

10 − 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.