Idag ska vi på bröllop!

Carro & Micke gifter sig på söder i eftermiddag och jag ser fram emot att få fira dem med pompa och ståt och ta del av denna underbara upplevelse!

Vi gifte oss för 6 år sedan på Mauritius och hade sedan en stor fest för våra nära och kära, jag minns båda dagarna som igår och skulle vi gifta om oss idag skulle jag göra på exakt samma sätt! Att gifta sig är en underbar upplevelse hur man än väljer att göra det och som man bär med sig resten av livet….

Jag har ännu inte riktigt bestämt dagens outfit, klädseln är kavaj så jag har lite valmöjligheter. Återkommer med lite bilder imorgon! Nu ska jag försöka hinna med lite annat fix här hemma innan det är dags att ge sig iväg!

Önskar Er en mysig lördag!

4 thoughts on “Bröllop!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.