Imorse var det pressfrukost i den nya Marc by Marc-butiken. 200kvm stor välplanerad butiksyta. Sortimentet är en mix av dam och herrkläder, accessoarer, väskor, smycken, dofter ovh glasögon. Sortimentet såg väldigt fint ut och jag är helt övertygad om att detta är ett märke som Stockholmarna älskar och att butiken kommer att gå bra. Det bjöds på god frukost från Story Hotell och jag träffade flera kollegor från ELLE, CHIC, Frida Fahrman (Som jag lånade ovan bild av), och en rad andra bloggar var på plats!

Min kära man köpte en väldigt snygg mullvardfärgad väska ifrån detta märken när han var i Palma och även denna fanns i butiken, i två olika storlekar.

Butikschef Sabina Vei hälsade såklart alla välkomna! Sabina känner jag sedan hon var butikschef på Armani på Biblioteksgatan. (Idag blev det kavaj och klänning från Mayla, väska MbM)

Chic`s modeavdelning Hulda, Csilla och Josefin var såklart på plats. Här med Maylas designer Marlene.

Min väska i färgen mullvard, modellen heter Little Ukita!

2 thoughts on “Butiksöppning av Marc by Marc Jacobs

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sju =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.