För en tid sedan lanserades By Terry i Sverige, närmare bestämt på NK och för den som inte är bekant med märket kan ju nämnas att Terry de Gunzburg tillverkade YSL’s Touche Èclat. Hon är därmed en levande legend såklart och vet precis vad hon gör. Dessutom är hennes syster kvinnan bakom hudvårdsmärket Nuxe. Franskt, rosdoftande och underbara produkter!
By Terrys bästsäljare är det rosendoftande Baume de Rose som är By Terrys rosendoftande vaselinprodukt för läppar och nagelband. En underbar produkt för läpparna kalla årstider när vinden blåser kallt. Även här har Nuxe är liknande produkt som varit min favorit i många år.
Jag kan även rekommendera concealern som jag testat i detta märke och I helgen ska jag ta en sväng förbi NK kosmetik för att kika på hela utbudet .
.

20140401-075920.jpg

20140401-075928.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.